Dispositivi & accessori
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
Prep. 5min
Totale 14h 15min
6 porties
Ingredienti
-
suiker180 g
-
eierdooiers4
-
gorgonzola in stukken150 g
-
melk min. 3,2%420 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
peer (met hard vruchtvlees, bv. Corella, Williams), klokhuis verwijderd, in stukken (3,5 cm)400 g
-
geklaarde boter20 g
-
brandy20 - 30 g
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
gemalen piment (opzionale)2 - 3 snuifjes
-
walnoten (opzionale) geroosterd, als afwerking
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
383.8 mg
Proteine
10 g
Calorie
1949.7 kJ /
466 kcal
Grassi
27.6 g
Fibre
2.1 g
Grassi saturi
16.6 g
Carboidrati
45.4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Ice Ice Baby
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Gazpacho met kers en munt
Nessuna valutazione
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Nessuna valutazione
Vegetarische Wellington
2h 10min
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Gin en lavendelijs
14h 35min
Meringue spoken
12h 25min
Kruiden en Cashew dip
8h 10min
Frambozen - limoensorbet
Nessuna valutazione
Gazpacho
1h 15min
Gembersoep met rode paprika
50min
Bloemige Focaccia
Nessuna valutazione
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Nessuna valutazione