Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 350 gramů kapusty kadeřavé, na proužky nakrájené
- 30 gramů másla
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky kmínu celého
- 1 špetka muškátového oříšku, strouhaného
- 250 gramů klobásy, na kolečka
- 300 gramů brambor, na kostičky
- 1 kostka zeleninového bujónu
- Valori nutritivi
- per 1 porce
- Calorie
- 1146 kJ / 274 kcal
- Proteine
- 11 g
- Carboidrati
- 12 g
- Grassi
- 20 g
- Fibre
- 2 g
Nelle collection
Ricette alternative
Kedlubnová polévka
35 Min
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1 Std.
Eintopf se zelím a kroupami
1 Std.
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 Min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 Min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 Min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 Min
Kedlubnová polévka s řeřichou
35 Min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40 Min
Polévka z růžičkové kapusty
45 Min
Koprová omáčka
20 Min
Moravské zelí
25 Min