Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1000 gramů vody
- 200 gramů zelených fazolových lusků, čerstvých nebo mražených, překrojených na 5 cm
- 100 gramů brambora, na kostičky
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí
o 1 kostka zeleninového bujónu - 1 čajová lžička soli
- 30 gramů hladké mouky, na zahuštění
- 2 polévkové lžíce kopru, čerstvého, nasekaného
- 190 - 200 gramů zakysané smetany
- 2 vejce, natvrdo, nakrájené na kostičky
- Valori nutritivi
- per 1 porci
- Calorie
- 685 kJ / 164 kcal
- Proteine
- 5.15 g
- Carboidrati
- 15.15 g
- Grassi
- 9.08 g
- Fibre
- 3.4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Kedlubnová polévka
35min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35min
Koprová polévka
20 min
Fazolková polévka
35min
Polévka z růžičkové kapusty
45min
Koprová omáčka
20 min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1h 10min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30min
Křenová polévka s bramborami
30min
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30min
Drožďová polévka s pórkem
40min