Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 4 garlic cloves
- 750 g boneless pork belly, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 250 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 500 g pork scotch fillet, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 500 g beef chuck steak or gravy beef, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 100 g pork fat, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 60 g water
- 2 tbsp dried mixed herbs of choice, to taste
- 2 tsp ground black pepper
- 1 tbsp sea salt
- sausage casings (see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 piece
- Calorie
- 1410.2 kJ / 337 kcal
- Proteine
- 16 g
- Carboidrati
- 0.6 g
- Grassi
- 29.8 g
- Grassi saturi
- 10.7 g
- Fibre
- 0.2 g
- Sodio
- 340.2 mg
Ricette alternative
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 Std.
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1h 45 min.
Mini herb and garlic pull apart bread
1 Std. 35 Min
Vanilla Syrup
40 Min
Waffle cones
35 Min
Caramel Éclairs
2h 25min
Italian sausages
40 Min
Loukoumades (Greek doughnuts with honey and walnuts)
2 Std.
Brandy snaps
30 Min
Beef Wellington
2 Std. 15 Min
Molten Lava Cake
45 Min
Soft Chinese bread rolls
1 Std. 20 Min