Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
TM6 TM5

Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins

4.7 (28 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 russet potato (approx. 12 oz)
  • 12 oz broccoli stems
  • 1 oz extra virgin olive oil, divided
  • 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
  • 1 oz Parmesan cheese
  • 4 oz yellow onions, in pieces
  • 2 oz celery, in pieces
  • 2 oz carrots, in pieces
  • 1 garlic clove
  • 28 oz onion skin broth, homemade (see Tip)
    o 28 oz vegetable broth
  • 4 oz crème fraîche
  • 2 green onions, thinly sliced

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1305 kJ / 312 kcal
Proteine
8 g
Carboidrati
29 g
Grassi
20 g
Grassi saturi
9 g
Fibre
2 g
Sodio
1237 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative