Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 400 gramů rajčat, napůl
- 100 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 1 cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 2 bobkové listy, sušené
- 2 čajové lžičky soli
- 10 kuliček černého pepře
- 2 čajové lžičky bazalky, sušené
- 3 čajové lžičky oregana, sušeného
- 1 špetku mletého chilli (opzionale)
- 1200 gramů vody
- sladidlo Erythritol, podle chuti
- Valori nutritivi
- per 1 porci
- Calorie
- 315 kJ / 75 kcal
- Proteine
- 4 g
- Carboidrati
- 5 g
- Grassi
- 6 g
- Fibre
- 0.3 g
Nelle collection
Ricette alternative
Krevetová polévka s batáty
45 Min
Jehněčí kotlety sous-vide s hráškovo-bramborovým pyré
3 Std. 15 Min
Mexická rajčatová polévka s kuřetem
45 Min
Grilovaná ryba a mořské plody s pepřovo-mandlovou omáčkou a bazalkovo-jogurtovým dipem
Nessuna valutazione
Bylinkové pesto s burratou
15 Min
Falešné kapary z poupat bezinek
Nessuna valutazione
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30 Min
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22min
Thajská polévka s krevetami (Tom Kha Goong)
40 Min
Zeleninový vývar se zázvorem
4 Std. 15 Min
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
4 Std.
Polévka gazpacho s jahodami
40 Min