![Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d66897c6-a034-463d-86a1-1b85e4253a24/Derivates/85da07fb-b643-4e19-8e53-6d851e9a98a3.jpg)
Versioni compatibili
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Raspberry Confit
- 12 oz fresh raspberries
- 1 tbsp lemon juice
- 1 oz sugar
- ¾ tsp pectin
Almond Cake
- 6 oz almond paste, softened
- 6 oz unsalted butter, diced, room temperature
- 6 oz sugar
- 4 ½ oz almond flour
- 6 oz sour cream
- 3 large eggs
- 1 tbsp baking powder
- ⅛ tsp salt
White Chocolate Rose Water Vanilla Mousse
- 2 sheets gelatin, silver grade
- ice water, to cover
-
6
oz white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)
o 6 oz white chocolate 35%, high quality chips or chunks - 1 vanilla bean
- 2 oz whole milk
- 16 oz heavy whipping cream, divided
- 1 - 2 tsp rose water, to taste
Mirror Glaze
- 8 oz water, plus 6 tbsp to soak gelatin powder
-
1
tbsp gelatin powder, unflavored
o 4 ½ sheets gelatin, silver grade (see Tip) - 6 oz sugar
- 2 tsp glucose (see Tip)
- 5 ½ oz heavy whipping cream
-
5 ½
oz white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)
o 5 ½ oz white chocolate 35% high quality chips or chunks - 1 - 3 tsp gel food coloring, red, to desired tint
- Valori nutritivi
- per 1 piece
- Calorie
- 2473 kJ / 591 kcal
- Proteine
- 7 g
- Carboidrati
- 51 g
- Grassi
- 42 g
- Grassi saturi
- 22 g
- Fibre
- 3 g
- Sodio
- 155 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Baguettes
3h 45min
Caramel Sauce
1 godz. 30 min
Frozen Fruit Sorbet (TM6 Metric)
5 Min
Rosé Cream Puff Pastry
3h 30min
Cheese Blintz Soufflé
1 Std. 10 Min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6 godz. 10 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3 godz. 10 min
Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies
9 Std.
Black Forest Crepes
1 godz. 15 min
Caramel Toffees
2 Std.
Frozen Fruit Sorbet (TM5 Metric)
5 Min
Butterfly Pea Tea
15 min