Dispositivi & accessori
Baby-friendly Butternut and Sage Soup
Prep. 10min
Totale 40min
1000 g
Ingredienti
-
onions quartered110 g
-
garlic cloves2
-
olive oil15 g
-
fresh sage leaves washed5
-
butternut squash peeled, diced (2 cm)650 g
-
water400 g
-
sweet paprika¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), (see tip)vegetable stock paste, homemade (see tip)1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 140 g
Sodio
6.9 mg
Proteine
1.2 g
Calorie
290.8 kJ /
69.5 kcal
Grassi
2.3 g
Fibre
2.4 g
Grassi saturi
0.3 g
Carboidrati
12.9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Love at First Bite
60 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Parsnip and Apple Purée
20min
Trio of Sweet Root Vegetable Purée
20min
Sweet Potatoes and Lentils
40min
Curried Pea, Potato and Broccoli Purée
25min
Lentil, Spinach and Cauliflower Purée
25min
Sweet Potato, Cauliflower and Cumin Purée
30min
Pear, Apple and Sweet Potato Purée
30min
Butternut, Cinnamon and Almond Butter Purée
30min
Carrot, Parsnip and Turmeric Purée
30min
Broccoli, Pea, Courgette and Coriander Purée
25min
Courgette Purée - from 6 months
15min
Carrot Purée - from 6 months
20min