Dispositivi & accessori
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
Prep. 10min
Totale 1h
6 portions
Ingredienti
-
brown rice9 oz
-
red onions cut into pieces4 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
vegetable stock24 oz
-
salt to taste1 tsp
-
tuna, packed in water drained, flaked2 cans
-
artichoke hearts, marinated drained, halved10 oz
-
mixed olives drained, pitted, halved6 oz
-
fresh thyme leaves to garnish
-
Parmesan cheese (opzionale) shaved, to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1478 mg
Proteine
16 g
Calorie
1301 kJ /
311 kcal
Grassi
9 g
Fibre
7 g
Grassi saturi
1 g
Carboidrati
43 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Alternative Risottos
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Curried Lentils
5h 15min
Lentil Moussaka
2h 20min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1h
Boston Baked Beans
4h
Cod with Citrus Butter
50min
Mushroom Risotto
30min
Cheesy Veggie Squares
40min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Gluten Free Focaccia Bread
1h
Quinoa Patties
1h