Lemon Risotto

Lemon Risotto

4.2 59 valutazioni
Prep. 15min
Totale 30min
4 portions

Ingredienti

  • Parmesan cheese cubed (½ in.)
    1 ½ oz
  • lemons thin peel only, no white pith, plus extra to garnish
    2
  • onion quartered
    3 oz
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • unsalted butter cold, cubed (½ in.), divided
    1 ½ oz
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
    10 oz
  • dry white wine
    2 oz
  • water divided
    60 oz
  • stock cube beef or vegetable
    1
    1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemade
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • fresh mint leaves to garnish

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 462 kcal / 1933 kJ
Proteine 8 g
Grassi 19 g
Carboidrati 61 g
Fibre 3 g
Grassi saturi 8 g
Sodio 851 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...