Dispositivi & accessori
Lemon Risotto
Prep. 15min
Totale 30min
4 portions
Ingredienti
-
Parmesan cheese cubed (½ in.)1 ½ oz
-
lemons thin peel only, no white pith, plus extra to garnish2
-
onion quartered3 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
unsalted butter cold, cubed (½ in.), divided1 ½ oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)10 oz
-
dry white wine2 oz
-
water divided60 oz
-
1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemadestock cube beef or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh mint leaves to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
851 mg
Proteine
8 g
Calorie
1933 kJ /
462 kcal
Grassi
19 g
Fibre
3 g
Grassi saturi
8 g
Carboidrati
61 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Simple Ideas
179 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Simply PreClean
5 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Gazpacho
1h 15min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1h
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Minestrone
45min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Mushroom Risotto
30min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Tomato Basil Soup
40min
Zucchini and Bacon Risotto
35min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Tomatillo Salsa
20min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min