Dispositivi & accessori
Risotto with Parmesan Cheese
Prep. 15min
Totale 30min
4 portions
Ingredienti
-
Parmesan cheese cubed (2 cm)40 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
unsalted butter divided45 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see Tip)280 g
-
dry white wine60 g
-
water700 g
-
1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemadestock cube beef or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
588.8 mg
Proteine
8.8 g
Calorie
1794.3 kJ /
428.9 kcal
Grassi
15.9 g
Fibre
0.5 g
Grassi saturi
8.2 g
Carboidrati
58.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Beef Stroganoff
40min
Hollandaise Sauce
15min
Basil Pesto
10min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3h 15min
Mushroom Risotto
30min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Focaccia with Sea Salt Flakes
1h 40min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min