Risotto with Broccolini

Risotto with Broccolini

4.4 44 valutazioni
Prep. 25min
Totale 35min
6 portions

Ingredienti

  • Parmesan cheese in pieces
    2 oz
  • garlic cloves
    2
  • shallots in pieces
    2 oz
  • unsalted butter divided
    2 oz
  • salt divided, to taste
    ½ tsp
  • sun-dried tomatoes, in oil undrained, julienned
    4 oz
  • fresh broccolini in florets (2 in.)
    8 oz
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
    11 oz
  • dry white wine
    2 oz
  • water
    29 oz
  • vegetable stock paste (see Tip)
    1 heaping tsp
    1 heaping tsp homemade vegetable stock paste
  • toasted pine nuts to garnish
    4 oz

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 484 kcal / 2025 kJ
Proteine 12 g
Grassi 26 g
Carboidrati 52 g
Fibre 5 g
Grassi saturi 8 g
Sodio 394 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...