Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Potato Roly-polies
- 500 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 330 g floury potatoes, cut in pieces (3 cm)
- 60 g shallots, halved
-
15
g dried morel mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, then squeezed
o dried shiitake mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, then squeezed - 20 g unsalted butter, diced
- 1 medium egg
- 1 Tbsp cornflour
- 100 g Taleggio cheese, cut in pieces (2 cm)
- 275 g puff pastry, ready-rolled
- plain flour, for dusting
Chive Dip
- 200 g crème fraîche
- 2 dashes Worcestershire sauce
- 1 Tbsp lemon juice
- ½ bunch fresh chives, finely sliced, plus extra for garnishing (optional)
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Valori nutritivi
- per 1 piece
- Calorie
- 1317 kJ / 315 kcal
- Proteine
- 8 g
- Carboidrati
- 21 g
- Grassi
- 21 g
- Fibre
- 2.9 g
Nelle collection
Ricette alternative
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Best Beer Battered Fish
30min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20min
Crispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole; BBQ Jackfruit Burritos
1 godz.
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1 godz.
Mushroom Wellingtons
2 godz. 30 min
Spicy Cornbread Gratin
Nessuna valutazione
Vegetable Spring Rolls
2 godz. 10 min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1h 45min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 godz. 10 min