Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 200 gramů slaniny, nakrájené na kostičky
- 50 gramů mrkve, na kousky (3 cm)
- 80 gramů pórku, na kousky (3 cm)
- 100 gramů bílé cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 1600 gramů vody
- 1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
- 400 gramů hrachu, sušeného, loupaného, viz tip
- 2 snítky kerblíku, čerstvého
- 1 čajová lžička soli, nebo podle chuti
- 1 polévková lžíce smetany
- Valori nutritivi
- per 1 porce
- Calorie
- 1022 kJ / 245 kcal
- Proteine
- 15 g
- Carboidrati
- 30 g
- Grassi
- 7 g
- Fibre
- 4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Vejce se žampiónovou náplní
40min
Hanácká trošková polévka
8j 55 menit
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50min
Pórkový dort (Porreetorte)
1 godz. 30 min
Polévka ze zrajícího sýru
25min
Polévka z růžičkové kapusty
45 min
Krémová polévka z rukoly
30min
Pórkovo - bramborový nákyp
1 godz. 30 min
Pečené brambory plněné krémem z romaduru
1h 40min
Extra výživná vegetariánská polévka
30min
Eintopf se zelím a kroupami
1h
Květáková kari polévka
45 min