Dispositivi & accessori
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
Prep. 25min
Totale 3h 45min
24 pieces
Ingredienti
Dough
-
water200 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting350 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
sugar¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing50 g
Paste
-
dried fennel seeds1 tsp
-
fresh rosemary leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
sun-dried tomatoes in oil drained80 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Proteine
2.1 g
Calorie
392 kJ /
93 kcal
Grassi
2.8 g
Carboidrati
10.9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Italian Kitchen
62 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Steamed Chocolate and Pear Pudding
1h 10min
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1h 45min
Grissini with Parmesan and Herbs
5h 10min
Chelsea Buns
1h 30min
Mini Eccles Cakes with Potted Stilton
3h 40min
Cheese Biscuits
30min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Raspberry and Orange Jaffa Cakes
7h 45min
Apple and Blackcurrant Pie
2h
Caramel Pecan Macarons
2h 15min
Pesto Star Bread
2h 50min
Cheese Straws
30min