Dispositivi & accessori
Gozleme
Prep. 40min
Totale 1h 15min
24 pieces
Ingredienti
Dough
-
strong white bread flour450 g
-
dried instant yeast10 g
-
fine sea salt1 pinch
-
olive oil30 g
-
plain yoghurt50 g
-
water warm260 g
-
plain flour for dusting
Filling
-
Swiss chard200 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil15 g
-
sweet paprika1 tsp
-
feta cheese120 g
Assembly
-
plain flour for dusting
-
olive oil for frying
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
70.7 mg
Proteine
3.1 g
Calorie
435.9 kJ /
104.2 kcal
Grassi
3.2 g
Fibre
0.9 g
Grassi saturi
1.1 g
Carboidrati
15.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Potato and Rosemary Focaccia
2u. 35min
Spinach and Ricotta Ravioli
1u. 30min
Mini Oregano Focaccias
3u. 40min
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1u. 10min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2u.
Gozleme
1u. 40min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1u. 25min
Haloumi
5u.
Polish doughnuts
2u. 30min
Arancini
2u. 10min
Sesame Biscuits
1u. 15min