Chicken stock paste
TM5 TM31 TM6

Chicken stock paste

4.6 (7 valutazioni )

Ingredienti

  • 300 g chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut into pieces
  • 200 g mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed
  • 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
  • 150 g coarse salt
  • 100 g water
  • 1 dried bay leaf
  • 1 whole clove
  • 5 coriander seeds

Valori nutritivi
per 1 Complete recipe
Calorie
2714 kJ / 649 kcal
Proteine
58 g
Carboidrati
8 g
Grassi
35 g
Fibre
5.9 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative