Versioni compatibili
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 takje verse rozemarijn
- 600 g kalkoenborst filet, zonder vel, of been, gevlinderd
- 8 smeltkaas plakjes
-
260
g pancetta, in plakjes
o 260 g prosciutto hesp, in plakjes - 1 teentje knoflook
- 1 sjalot, gehalveerd
- 30 g boter
- 300 g water
- 200 g droge witte wijn
- ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 20 g gedroogde eekhoorntjesbrood, gedrenkt en uitgelekt
- 5 druppels Worcestershire saus
- 50 g room, min. 30% vet
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Valori nutritivi
- per 8 porties
- Calorie
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Proteine
- 263 g
- Carboidrati
- 16 g
- Grassi
- 255 g
Nelle collection
Ricette alternative
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1h 45min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Druiven en cava trifle
Nessuna valutazione
Virgin passievrucht mojito
10 Min
Gazpacho met kers en munt
Nessuna valutazione
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Goulash van linzen en champignons
45 min
Vegan hazelnoot chocopasta
20min
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 godz. 10 min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min