Dispositivi & accessori
Noodle soup
Prep. 10min
Totale 35min
6 portions
Ingredienti
-
onions cut into halves40 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
thin dried pasta for soups (e.g. fidelini)100 g
-
250 g crushed tomatoes, cannedtomatoes cut into pieces250 g
-
tomato purée (concentrated)50 g
-
2 stock cubes (each for 0.5 l), meat or vegetablestock paste, homemade meat or vegetable2 heaped tsp
-
ground cumin (opzionale) to taste½ - 1 tsp
-
water800 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
3 g
Calorie
568 kJ /
136 kcal
Grassi
7 g
Fibre
1.8 g
Carboidrati
14 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Mediterranean Cuisine
67 ricette
Svizzera
Svizzera
Ti potrebbe interessare anche...
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna) Metric
1h 20min
Asparagus and Ham Rotelle
40min
Fennel digestive
10min
Greek style pork stew
45min
Penne pasta with tuna
35min
Chickpea soup with spinach
40min
Lentil and chorizo stew
3h 45min
Turkey burgers
1h 25min
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
45min
Lentil curry stew with chicken
8h 35min
Noodle soup
35min
Confetti Rice
45min