Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 150 gramů sýru čedaru, na kousky
- 4 plátky bílého chleba, toastového, na kousky
- 1 stroužek česneku
- 1 chilli papričku, čerstvou
- 1 svazek petržele, čerstvé
- 200 gramů bílé bavorské klobásy, vymačkané ze střívka
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
- 8 kusů žampiónů portobello, čerstvých (pouze hlavičky)
- Valori nutritivi
- per 1 porce
- Calorie
- 1593 kJ / 381 kcal
- Proteine
- 21 g
- Carboidrati
- 11 g
- Grassi
- 28 g
- Fibre
- 4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Thajská polévka s krevetami
30min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45min
Piknikový plněný chléb
Nessuna valutazione
Kuřecí chilli salát s citrusy
27min
Plněná vejce
30min
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40min
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
40min
Rajčata plněná směsí rýže, hub a ořechů
1 godz. 5 min
Korma s mořskými plody
40min
Rybí guláš s krevetami
45min
Mořský okoun s citrónem a kuskusem s bylinkami
35 Min
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35 Min