Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 150 gramů sýru čedaru, na kousky
- 4 plátky bílého chleba, toastového, na kousky
- 1 stroužek česneku
- 1 chilli papričku, čerstvou
- 1 svazek petržele, čerstvé
- 200 gramů bílé bavorské klobásy, vymačkané ze střívka
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
- 8 kusů žampiónů portobello, čerstvých (pouze hlavičky)
- Valori nutritivi
- per 1 porce
- Calorie
- 1593 kJ / 381 kcal
- Proteine
- 21 g
- Carboidrati
- 11 g
- Grassi
- 28 g
- Fibre
- 4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Králík po sicilsku
1 Std. 20 Min
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35 Min
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
15min
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Nessuna valutazione
Kuřecí salát se špaldou
1h 15min
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Nessuna valutazione
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40 dk
Jambalaya z quinoy
35 Min
Rychlý jehněčí dansak
45 dk
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35 Min
Toskánské crostini
30min
Thajská tomyum zoodle polévka
45 dk