Dispositivi & accessori
Tomato Basil Pasta
Prep. 10min
Totale 45min
6 portions
Ingredienti
-
garlic cloves (approx. 7-9 cloves), to taste1 - 2 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
ripe tomatoes i.e. dry-farmed tomatoes (see Tip)35 oz
-
anchovies, preserved in olive oil2
-
chili powder1 heaping tsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
water43 oz
-
16 oz ramen noodlespasta16 oz
-
grated Parmesan cheese, to tastegrated pecorino cheese to taste
-
fresh basil leaves torn into small pieces15
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
12 g
Calorie
1619 kJ /
387 kcal
Grassi
17 g
Fibre
4 g
Carboidrati
50 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Penne Bolognese
40min
Spaghetti Carbonara
40min
Tomato and Feta Pasta
50min
Bolognese Sauce
1h 10min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1h
Tuna with Penne Pasta
30min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Creamy Pasta with Peas
25min
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40min
Lemon Garlic Broccoli
20min