Dispositivi & accessori
Romige snijbietsoep
Prep. 10min
Totale 35min
4 portie
Ingredienti
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
witte snijbiet in stukken (2-3 cm)350 g
-
aardappelen geschild en in stukken (1 cm)200 g
-
ui gehalveerd40 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water600 g
-
melk50 g
-
extra vergine olijfolie1 el
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
15.4 g
Calorie
1753 kJ /
419 kcal
Grassi
7.1 g
Fibre
5 g
Carboidrati
78.4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Winterse soepen
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Ingelegde champignons
Nessuna valutazione
Gin en lavendelijs
14h 35min
Butternut en gembersoep
35min
Dracula bloed
Nessuna valutazione
Nougat-koekjes
Nessuna valutazione
Zachte graanrepen
1h
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Aardbeienpudding
2h 10min
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Energieballen
30min
Aardappel-preisoep
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min