Dispositivi & accessori
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
Prep. 30min
Totale 1h 30min
16 stuks
Ingredienti
Knoedels
-
melk120 g
-
suiker30 g
-
boter20 g
-
2 tl gedroogde instant gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
bloem280 g
-
zout¼ tl
-
ei1
-
boter plus extra om in te vetten
-
chocolade (ong. 100 g)16 stukken
-
water500 g
Kersensaus
-
kersen ontpit, vers of ontdooid600 g
-
maïsmeel (zetmeel)10 - 15 g
-
suiker naar smaak30 - 40 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
4 g
Calorie
663 kJ /
158 kcal
Grassi
4 g
Fibre
1.2 g
Carboidrati
26 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Krokante Onsen Eieren met Kool
Nessuna valutazione
Amarant cacao balletjes
Nessuna valutazione
Pindakaas en koekjesijs
Nessuna valutazione
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min
Roomboterglazuur
5min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Amandelverslaving
1h
Cheesecake likeur
10min
Nougat-koekjes
Nessuna valutazione
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Hainanese kiprijst
1h 20min
Karameltaart
3h 50min