Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 60 g onions, cut in halves
- 20 g olive oil
-
150
g fresh green beans, cut in pieces (2-3 cm)
o 150 g fresh flat green beans, cut in pieces (2-3 cm) - 150 g fresh button mushrooms, cut in quarters
- 250 g chicken breast fillets, cut in pieces (3 cm)
- ½ - 1 tsp fine salt, to taste
- ¼ tsp black pepper, freshly ground
- 400 g water
- 200 g cream, min. 30% fat
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 200 g pasta, dried, type fusilli or similar short dried pasta
- 70 g cherry tomatoes, cut in halves
- 16 fresh basil leaves, torn in pieces
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2233 kJ / 533 kcal
- Proteine
- 30 g
- Carboidrati
- 41 g
- Grassi
- 27 g
- Fibre
- 4.5 g
Nelle collection
Ricette alternative
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10 min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40 min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Chicken in Yoghurt
1 Std.
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Creamed Cod
45 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1 Std.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 min