![Pork gyoza with soy dipping sauce Pork gyoza with soy dipping sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/97129D75-6C3F-4106-BE7C-EC25F4C9B094/Derivates/3F64CCFE-E19A-48F9-8DA4-A9721D2F23FB.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Dipping sauce
- 1 cm fresh ginger, peeled
- 50 g rice wine vinegar
- 50 g soy sauce
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 1 tsp sesame oil
- ¼ tsp dried chilli flakes
Filling
- 800 g water, plus extra to seal and steam (if rquired)
- 100 g cabbage, cut into pieces (5-6 cm)
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 5 sprigs fresh chives, cut into quarters
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 300 g pork mince
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 1 tsp sesame oil
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp potato flour
- 1 package gyoza wrappers (approx. 35 wrappers)
- 2 tbsp vegetable oil, plus extra to grease
- Valori nutritivi
- per 1 piece
- Calorie
- 194.2 kJ / 46.2 kcal
- Proteine
- 2.4 g
- Carboidrati
- 2.2 g
- Grassi
- 3.1 g
- Grassi saturi
- 0.6 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodio
- 93.1 mg
Ricette alternative
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Asian beef salad with peanut dressing
30 Min
Cha gio (spring rolls)
55 min
Wonton soup
1 Std.
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1 Std.
Peking-style duck pancakes
8 godz. 50 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Wonton wrappers
55 min
Pork and prawn dumplings
55 min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50min
Pork san choy bau
25 Min
Char siu bao pork buns
6 godz. 35 min