Gluten-free Carrot and Orange Cake
TM6 TM5 TM31

Gluten-free Carrot and Orange Cake

4.7 (27 valutazioni )

Ingredienti

Sponge cake

  • butter for greasing
  • 200 g almonds
  • 30 g buckwheat grains
  • 250 g carrots, in pieces
  • 3 medium eggs
  • 100 g honey
  • 100 g golden caster sugar
  • 1 pinch fine sea salt
  • ½ orange, thin peelings of skin only
  • 70 g maize flour
  • ½ tsp baking powder

Topping

  • 250 g double cream
  • 1 - 1 ½ Tbsp orange liqueur
  • 20 g runny honey
  • orange, extra zest for garnish

Valori nutritivi
per 1 piece
Calorie
1036 kJ / 247 kcal
Proteine
6 g
Carboidrati
14 g
Grassi
18 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative