Dispositivi & accessori
Dubai pistachio macarons
Prep. 40min
Totale 2h
32 pieces
Ingredienti
-
kataifi pastry50 g
-
blanched almonds60 g
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
icing sugar110 g
-
egg whites100 g
-
white sugar100 g
-
gel food colouring (green - see Tips)
Kataifi filling
-
shelled unsalted pistachio nuts35 g
-
pistachio cream (see Tips)170 g
-
tahini15 g
Chocolate
-
dark chocolate broken in pieces (2 cm)125 g
-
coconut oil1 tsp
Assembly
-
edible gold leaf to decorate
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
21.3 mg
Proteine
2.3 g
Calorie
483.4 kJ /
115.5 kcal
Grassi
6.2 g
Fibre
1 g
Grassi saturi
1.9 g
Carboidrati
13.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Pistachio
10 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Coconut Dome with Strawberry and Meringue
Nessuna valutazione
Teochew Braised Mixed Platter
Nessuna valutazione
Baklava Cheesecake
Nessuna valutazione
Sunflower Butter
25min
Keto Blackberry Detox Water
15min
Dr. Pop BBQ Sauce
1h 5min
Sweet Potato Cake
6h
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Nessuna valutazione
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min
DIY pizza pockets
1h 50min