Dispositivi & accessori
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
Prep. 10min
Totale 1h 30min
16 slices
Ingredienti
-
olive oil to grease
-
240 g short-grained ricebrown rice240 g
-
pitted Medjool dates100 g
-
apples unpeeled, deseeded and cut in quarters140 g
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
baking soda1 tsp
-
psyllium husks1 tbsp
-
salt½ tsp
-
walnuts80 g
-
eggs4
-
water100 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 slice
Sodio
201.8 mg
Proteine
3.4 g
Calorie
723 kJ /
172 kcal
Grassi
8.4 g
Fibre
2.2 g
Grassi saturi
1.2 g
Carboidrati
22.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
We Celebrate our Uniqueness
19 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Homemade toasted muesli
30 Min
Gluten free shortbread
1 Std. 35 Min
Sunflower Butter
25 Min
Triple chocolate muffins
20 Min
Basic Quinoa
35 Min
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45 Min
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1 Std. 20 Min
Beetroot carpaccio with burrata
1 Std. 25 Min
ABC muffins
40 Min
Easy banana muffins
30 Min