Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 100 gramů čerstvého špenátu
- 800 gramů hovězí svíčkové, steaky o tloušťce cca 3 cm (každý 200 gramů)
- olivový olej, na pokapání
- 1 polévková lžíce soli
- 1 - 2 špetky pepře, černého, mletého
- 5 gramů čerstvé bazalky, natrhané
- 600 gramů vody
- Valori nutritivi
- per 1 porce
- Calorie
- 1291 kJ / 308 kcal
- Proteine
- 41.76 g
- Carboidrati
- 1.33 g
- Grassi
- 16.09 g
- Fibre
- 0.55 g
Nelle collection
Ricette alternative
Rybí rolky s houbovou náplní
Nessuna valutazione
Zelenobílé těstoviny
40min
Zázvorovo-banánový pudink
1h 5min
Omeleta s parmazánem
45min
Zapékané těstoviny s plody moře a bešamelem (bez laktózy)
1 Std. 10 Min
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1h 45min
Mandlové taštičky briouat s medem a sezamovými semínky
Nessuna valutazione
Piškotový ježek s dvoubarevným krémem
Nessuna valutazione
Cuketový krém s rybími plátky
40min
Telecí špíz se zeleninou a hořčičnou omáčkou
30min
Telecí závitky s nivou a sýrovou omáčkou
55min
Pekingské kuře
50min