Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 100 gramů čerstvého špenátu
- 800 gramů hovězí svíčkové, steaky o tloušťce cca 3 cm (každý 200 gramů)
- olivový olej, na pokapání
- 1 polévková lžíce soli
- 1 - 2 špetky pepře, černého, mletého
- 5 gramů čerstvé bazalky, natrhané
- 600 gramů vody
- Valori nutritivi
- per 1 porce
- Calorie
- 1291 kJ / 308 kcal
- Proteine
- 41.76 g
- Carboidrati
- 1.33 g
- Grassi
- 16.09 g
- Fibre
- 0.55 g
Nelle collection
Ricette alternative
Barevná vřetena se zeleninou a kuřecím masem
20min
Pečený losos s miso a korejskou chilli pastou
Nessuna valutazione
Rajčatový vývar
3 godz. 15 min
Bengálský jogurtový dezert Bhapa doi
Nessuna valutazione
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
40 Min
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40 Min
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45min
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
40 Min
Tresčí minifishcakes s hráškem
1h 10min
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1 Std. 20 Min
Pak choi s houbami
15 min
Losos s pórkem a bylinkami
35min