Korean Fried Chicken Wings

4.8 5 valutazioni
Prep. 30min
Totale 3h 10min
4 portions

Ingredienti

Chicken
  • garlic cloves
    2
  • fresh ginger cut in slices (2 mm)
    10 g
  • plain flour
    70 g
  • cornflour (starch)
    20 g
  • baking powder
    1 tsp
  • salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • chicken wings halved at joints
    1000 g
Sauce
  • garlic cloves
    5
  • fresh ginger cut in slices (2 mm)
    10 g
  • light brown sugar
    50 g
  • white rice vinegar
    60 g
  • honey
    60 g
  • gochujang (Korean chilli paste) adjust to taste
    30 - 50 g
  • tomato ketchup
    30 g
  • light soy sauce
    15 g
  • sesame oil
    15 g
  • cooking oil to deep fry
  • toasted sesame seeds to sprinkle
    1 tbsp
  • spring onions chopped, to sprinkle
    2 sprigs

Difficoltà

facile


Valori nutritivi per 1 portion

Sodio 2118.4 mg
Proteine 48.6 g
Calorie 3120.9 kJ / 745.9 kcal
Grassi 39 g
Fibre 2.1 g
Grassi saturi 11.1 g
Carboidrati 50.8 g

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...