Dispositivi & accessori
Potato and Rosemary Focaccia
Prep. 10min
Totale 2h 35min
4 portions
Ingredienti
-
1 oz vegan Parmesan cheese, cut into piecesParmesan cheese cut into pieces1 oz
-
water divided10 ½ oz
-
dried yeast1 tsp
-
1 tsp barley malt extractsugar1 tsp
-
bread flour17 ½ oz
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease1 oz
-
fine sea salt2 tsp
-
potatoes thinly sliced (see Tip)7 oz
-
coarse sea salt to sprinkle, to taste1 - 2 pinches
-
fresh rosemary leaves only, to taste1 - 2 sprigs
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1090.9 mg
Proteine
18.8 g
Calorie
2439.4 kJ /
583 kcal
Grassi
11.1 g
Fibre
4.4 g
Carboidrati
100.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sheet Pan Dinners
9 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Potato Curry Soup
35min
Dutch Baby Pancake
20min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1h 15min
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Southern Peach Cobbler
1h 15min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Spanish Rice
35min
Beer Brats with Onions and Peppers
4h 15min
Steel Cut Oats
35min
Southern Potato Salad
1h 15min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min