Dispositivi & accessori
Fermenteret kål
Prep. 30min
Totale 48h 30min
700 g
Ingredienti
-
savoykål skåret i kiler (3 cm x 5 cm, for at passe til den brede del af påfyldningsrøret), adskil ikke bladene500 g
-
gulerødder200 g
-
sukker1 spsk
-
ingefær skrællet, skåret i skiver (2 mm)3 cm
-
fed hvidløg2
-
vand1000 g
-
salt20 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 100 g
Sodio
3029 mg
Proteine
1 g
Calorie
166 kJ /
40 kcal
Grassi
0 g
Fibre
3 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Salater
5 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Cremede champignoner
Nessuna valutazione
Blomkålsris
10min
Karry-rejer (2500 kcal)
Nessuna valutazione
Falafel-vafler
Nessuna valutazione
Ris salat med grøntsager
Nessuna valutazione
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Nessuna valutazione
Bulgurhvede
Nessuna valutazione
Tostadas med kylling og raja
40min
Asparges med citronkapers
Nessuna valutazione
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Nessuna valutazione
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Nessuna valutazione
Pimento dip
Nessuna valutazione