Dispositivi & accessori
Pineapple and Apple Chutney
Prep. 10min
Totale 55min
2 jars
Ingredienti
-
Granny Smith apples peeled, cored, cut in quarters2
-
water sufficient to cover the apples
-
pineapples peeled, cored, cut in pieces (3 cm x 3 cm)350 g
-
dried chillies deseeded, soaked in hot water, adjust to taste12
-
fresh ginger15 g
-
garlic cloves2
-
vinegar100 g
-
sugar250 g
-
salt20 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
candied ginger sliced30 g
-
golden raisins70 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 jar
Sodio
3924 mg
Proteine
8 g
Calorie
3983 kJ /
952 kcal
Grassi
1 g
Fibre
13 g
Carboidrati
242 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Deepavali Festive Delights
16 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Salt Bread
2h
Seville Orange Marmalade
2h 30min
Thai Volcano Spare Ribs
2h
Pandan Sponge Cake
1h
French Onion Soup
1h
Apple Tart
1h
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6h 10min
Vegan Ginger Biscuits
40min
Mango chutney
1h 20min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40min
Basic Soup Purée
45min