Versioni compatibili
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Hartige mini kaaskoekjes
- 4 gelatineblaadjes (ongeveer 4 g)
- water, om te weken
- 70 g aperitiefkoekje, plus extra om te bestrooien
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden
- 100 g room, min. 30% vet
- 400 g roomkaas, (bijv. Philadelphia)
- 1 - 2 snuifjes zoete paprikapoeder
- gerookte zalm, in plakjes gesneden, voor de garnering (zie tip)
- 2 - 3 sneetjes Serranoham
- 50 - 80 g cocktailgarnalen, gekookt
- rode bessen, vers, voor de garnering (opzionale)
- 3 - 4 kerstomaten, gesneden (2 mm)
- 1 - 2 tl kaviaar (opzionale)
- verse gemengde kruiden, (bijv. basilicum, dille, bieslook...)
Aardbeien champagne
- 100 g aardbeien, gehalveerd
- 10 g suiker
-
250
g Champagne
o 250 g mousserende witte wijn
- Valori nutritivi
- per 9 stuks
- Calorie
- 11798.1 kJ / 2819.8 kcal
- Proteine
- 64.2 g
- Carboidrati
- 89.6 g
- Grassi
- 229.4 g
- Grassi saturi
- 126.1 g
- Fibre
- 4.3 g
- Sodio
- 3668.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.
Gestoomde Chinese groenten
Keine Bewertungen
Bloemkoolrijst poke bowl
Keine Bewertungen
Geraspte wortelsalade
10min
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15min
Gestoomde spinaziecake
35 Min
Zalm met waterkerskorst
Keine Bewertungen
Keftedes (gehaktballen)
Keine Bewertungen
Taart van pindakaas en chocolade
1小时 20 分钟
Roze roerei
Keine Bewertungen
Mango mojito
15min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 Min