Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 10 gramů másla
- 2 polévkové lžíce hladké mouky
- 1000 gramů vody
- 2 kostky zeleninového bujónu
- ½ čajové lžičky soli
- 2 kusy kedluben, cca 250 gramů, očištěných, nakrájených na kostky
- 2 kusy mrkví, 2 menší mrkve, cca 200 gramů, nakrájených na kostky
- 20 gramů rýže
- 50 gramů mléka
- čerstvé petrželky, na ozdobu
- Valori nutritivi
- per 1 porci
- Calorie
- 482 kJ / 115 kcal
- Proteine
- 5 g
- Carboidrati
- 17 g
- Grassi
- 3 g
- Fibre
- 3 g
Nelle collection
Ricette alternative
Fazolková polévka
35 Min
Kedlubnová polévka s řeřichou
35 Min
Krémová polévka z červené čočky
35 Min
Polévka z mladých kopřiv
25 min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25 min
Pórkový krém
40 min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 Min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Špenátovo-bramborová polévka s vaječnou omeletou
45 Min
Cuketová krémová polévka
25 min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30 min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min