Butter Board with Spinach Pesto
TM6 TM5

Butter Board with Spinach Pesto

4.7 (14 valutazioni )

Ingredienti

  • 500 g double cream, at room temperature (see tip)
    o whipping cream
  • 20 g milk
  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    o pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 40 g roasted, unsalted cashew nuts
  • 90 g fresh spinach leaves, plus extra for garnishing
  • ½ garlic clove
  • 60 g extra virgin olive oil
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 10 slices Parma ham

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
766.1 kJ / 183.1 kcal
Proteine
5 g
Carboidrati
2.3 g
Grassi
17.5 g
Grassi saturi
7.7 g
Fibre
0.3 g
Sodio
332 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative