Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
TM6 TM5

Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)

5.0 (1 valutazione )

Ingredienti

  • 200 g plum tomatoes
  • 160 g aubergine, washed, ends removed, halved lengthways
  • 2 pinches fine sea salt, plus ¼ tsp
  • 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    o vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 25 g walnut halves
  • 1 garlic clove
  • 50 g fresh basil leaves
  • 100 g olive oil
  • 200 g goat's cheese, soft, thinly sliced
  • 4 pinches dried oregano
  • 50 g honey
    o agave syrup
  • 40 g white wine vinegar

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2157.4 kJ / 515.6 kcal
Proteine
16.7 g
Carboidrati
16.6 g
Grassi
43.5 g
Grassi saturi
13.6 g
Fibre
2.5 g
Sodio
660.2 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative