Dispositivi & accessori
Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)
Prep. 15min
Totale 45min
550 g
Ingredienti
-
500 g wody
-
550 - 1200 g kalarepy obranej, pokrojonej na 3 cm kawałki
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 100 g
Sodio
21.7 mg
Proteine
1.7 g
Calorie
113 kJ /
27 kcal
Grassi
0.1 g
Fibre
3.6 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
6.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
GOTOWANIE NA PARZE III
20 ricette
Polonia
Polonia
Ti potrebbe interessare anche...
Ziemniaki i dynia na parze (BLW, dla dzieci)
25min
Brokuły i cukinia na parze (BLW, dla dzieci)
15min
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze pasternaku (550-1000 g)
30min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20min
Gotowanie na parze pora (200-400 g)
25min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20min
Gotowanie na parze pasternaku (200-500 g)
20min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30min