Dispositivi & accessori
Gluten-free Sponge Cake
Prep. 15min
Totale 1h 10min
10 slices
Ingredienti
-
oil for greasing
-
millet (see tip)100 g
-
white short grain rice (see tip)150 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
medium eggs5
-
caster sugar200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 slice
Sodio
78.3 mg
Proteine
5.7 g
Calorie
882.4 kJ /
210.9 kcal
Grassi
3.3 g
Fibre
0.9 g
Grassi saturi
1 g
Carboidrati
39.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Free From
76 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Vegan Strawberry Ice Cream
5min
Gluten-free Puff Pastry
1h 30min
Gluten-free Bacon and Sweetcorn Muffins
55min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1h 15min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
1h 10min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30min
Gluten-free Mince Pies
1h 30min
Gluten-free Chocolate Brownies
1h
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2h 50min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2h