
Dispositivi & accessori
Quince Tart
Prep. 25min
Totale 1h 10min
8 portions
Ingredienti
Pastry
-
unsalted butter room temperature, plus extra to grease7 oz
-
large eggs divided2
-
sugar5 oz
-
lemon zest only, no white pith1
-
salt1 pinch
-
all-purpose flour14 oz
-
baking powder1 tbsp
Filling
-
quince paste cut into pieces (see Tip)25 oz
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, Brandy)2 ½ oz
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
685 kcal /
2865.8 kJ
Proteine
7.1 g
Grassi
21.9 g
Carboidrati
115 g
Fibre
1.6 g
Grassi saturi
13.3 g
Sodio
177.8 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Then. Now. Always.
16 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti