Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Potato Dough
- 20 oz water
- 28 oz russet potatoes peeled, cut into pieces (1 in.)
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 large egg
-
2
oz bread crumbs
o 2 oz panko bread crumbs - 2 sprigs fresh parsley, leaves only (opzionale)
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Mushroom Filling
- 2 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz olive oil
-
5
oz fresh mushrooms (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
o 5 oz fresh button mushrooms, sliced -
4
sprigs fresh parsley, leaves only, chopped
o 4 sprigs fresh dill, leaves only - 2 oz grated cheese (Monterey Jack, Cheddar, etc.)
- 2 oz bread crumbs
- vegetable oil, to fry
- sour cream, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 piece
- Calorie
- 944.7 kJ / 225.8 kcal
- Proteine
- 9.9 g
- Carboidrati
- 29.6 g
- Grassi
- 7.8 g
- Grassi saturi
- 3.2 g
- Fibre
- 3.2 g
- Sodio
- 573.9 mg
Nelle collection
Ricette alternative
White Pesto Pasta
40min
Vegetable Patties
1u.
Potato Pancakes
45min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40min
Matcha Nice Cream
35min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1h 25min
Light and Fresh Beet Pasta
20min
Garlic Shrimp
35min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45min
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
1 godz. 35 min
Go-To Pizza Dough
1u.
Buttermilk Mashed Potatoes
35min