Dispositivi & accessori
Curried kraut
Prep. 20min
Totale 168h 20min
900 g
Ingredienti
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
carrots cut into pieces (3 cm)300 g
-
white onions peeled and cut into slices100 g
-
raisins50 g
-
fresh curry leaves cut into strips10
-
curry powder1 ½ tbsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 900 g
Sodio
4093.6 mg
Proteine
15 g
Calorie
2142.2 kJ /
512 kcal
Grassi
3.4 g
Fibre
33.6 g
Grassi saturi
0.3 g
Carboidrati
122.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Lemon and Thyme Mocktail
Nessuna valutazione
Vegetable Massaman curry
45min
Vegan Chocolate Cake
Nessuna valutazione
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1h 50min
Meatballs with tomato sauce
Nessuna valutazione
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25min
Mystery Soup
55min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30min
Mini Shrimp Omelettes
35min
Sicilian prawn salad
40min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min