Tarragon Chicken Pasta
TM6 TM5

Tarragon Chicken Pasta

3.8 (20 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 - 2 lemons, zest and juiced (2 oz divided)
  • 20 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, organic, cut into pieces (1 in.)
  • 1 ½ tsp dried tarragon, divided
  • 1 tsp salt, divided
  • ½ tsp ground black pepper, divided
  • 60 oz water
  • 2 Parmesan stock cubes
  • 8 oz sugar snap peas, trimmed
  • 8 oz dried penne pasta
  • 12 oz marinated artichoke hearts, drained and cut in halves
  • 1 jar roasted red peppers, preserved (8 oz), drained, julienned
  • 3 ½ oz extra virgin olive oil
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 1 tsp honey
  • feta cheese, crumbled, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1519 kJ / 362 kcal
Proteine
24 g
Carboidrati
32 g
Grassi
16 g
Grassi saturi
3 g
Fibre
6 g
Sodio
511 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative