Dispositivi & accessori
Duo van zondagse vlechtbroodjes
Prep. 15min
Totale 2h 10min
4 porties
Ingredienti
-
melk en iets meer om te bestrijken300 g
-
boter zacht, in blokjes80 g
-
verse gist (ong. 20 g), verkruimeld½ blokje
-
suiker1 tl
-
500 g witte bloembriochebloem500 g
-
zout2 tl
-
water25 g
-
bicarbonaat van sodium5 g
-
grof zout om te bestrooien1 tl
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
18.5 g
Calorie
2757 kJ /
659 kcal
Grassi
23 g
Carboidrati
94 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Betty Bossi
11 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Pizza Margherita
2h 10min
Pompoen vingers
1h 30min
Basis brooddeeg
5min
Rogge flatbreads
Nessuna valutazione
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min
Omelet met gehakt
1h 10min
Brood met olijven
2h 20min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Boerenbrood
2h
Basisrecept Brood
3h
Melkbrood
2h 20min