Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 5 plátků želatiny (2 gramy na 1 plátek)
- 50 gramů vody, plus extra pro namočení želatiny
-
300
gramů červeného ovoce, čerstvého (např. jahody, maliny)
o 300 gramů lesní směsi, mražené - 200 gramů cukru, krupice
-
250
gramů tvarohu
o 250 gramů sýru ricotta - 250 gramů smetany, min. 30 % tuku, chlazené
- mátové listy, na ozdobu
- Valori nutritivi
- per 1 porce
- Calorie
- 1432 kJ / 342 kcal
- Proteine
- 7 g
- Carboidrati
- 38 g
- Grassi
- 18 g
- Fibre
- 1.7 g
Nelle collection
Ricette alternative
Čokoládová panna cotta
4h 5min
Jogurtovo-limetkový mousse s jahodovou omáčkou (coulis)
2 Std. 15 Min
Mousse ze tří druhů čokolády
4h 30 min
Ovocná omáčka (Coulis)
10 Min
Čokoládový mousse s vůní pomeranče a skořice
2u. 20min
Meruňkový crumble (bez lepku)
45 min
Sladká pěna z ricotty
1 Std. 5 Min
Smetanový krém "Piňa Colada"
1 Std. 20 Min
Opilý čokoládový mousse
1h 30min
Chai sirup
35 min
Jahodové želé s mousse z bílé čokolády
1h 45 min
Čokoládová omáčka
20min