Dispositivi & accessori
250 g sjalot kleuren
Prep. 10min
Totale 25min
1 portie
Ingredienti
-
10 g olijfolieolie10 g
-
boter zacht of half gezouten10 g
-
sjalot gehalveerd in de lengte250 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
27 mg
Proteine
4 g
Calorie
1061 kJ /
254 kcal
Grassi
22 g
Fibre
3.5 g
Grassi saturi
7 g
Carboidrati
7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Hoge Temperaturen
13 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Aardbei-lavendel marshmallows
Nessuna valutazione
Knoflook en uien glaceren
Nessuna valutazione
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
200 g ui kleuren
25min
200-300 g ui glaceren
Nessuna valutazione
300 g ui fruiten
Nessuna valutazione
200 g ui fruiten
20min
Romige Feta Dip
Nessuna valutazione
Gekarameliseerde uiensaus
2h 5min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Koolsla
10min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min