Vegan Turkish delight cheesecake

Vegan Turkish delight cheesecake

4.4 14 valutazioni
Prep. 25min
Totale 5h 30min
16 portions

Ingredienti

Soaking
  • raw cashews (see Tips)
    200 g
  • filtered water for soaking
  • salt
    1 tsp
Base
  • coconut oil for greasing
  • pecans
    60 g
  • filtered water
    1 tsp
  • rose water
    1 tsp
  • pure maple syrup
    1 tbsp
  • pitted dates
    4
  • raw cacao powder
    1 tbsp
  • vanilla paste (see Tips)
    1 tsp
  • shredded coconut
    40 g
Filling
  • lemon juice
    80 g
  • coconut cream
    150 g
  • pure maple syrup
    100 g
  • beetroot powder (see Tips)
    1 tsp
  • agar agar powder
    1 tsp
  • rose water to taste
    2 - 4 tsp
Raspberry rose jelly
  • lemon juice
    60 g
  • agar agar powder
    1 ½ tsp
  • rose water to taste
    3 - 4 tsp
  • pure maple syrup
    20 g
  • fresh raspberries (see Tips), plus extra for decorating
    200 g

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 182.9 kcal / 768 kJ
Proteine 3.2 g
Grassi 13.2 g
Carboidrati 11.8 g
Fibre 3 g

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...