Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 20 g masła
- ¾ łyżeczki soli
- 100 g brązowego cukru
- 50 - 70 g octu balsamicznego
- ½ łyżeczki tymianku, suszonego
- 500 g wody
- 6 białych kiełbas, surowych (ok. 600 g, patrz wskazówka)
- Valori nutritivi
- per 1 porcję
- Calorie
- 1743 kJ / 416.6 kcal
- Proteine
- 16.4 g
- Carboidrati
- 26.8 g
- Grassi
- 27.6 g
- Grassi saturi
- 9.3 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodio
- 1147 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Sałatka ziemniaczana z boczkiem
4 Std. 10 Min
Pieczeń rzymska
1h 25min
Szynka w cieście chlebowym
101 godz.
Wielkanocny sos majonezowy
45min
Gotowanie i farbowanie jajek na brązowo (łupinami cebuli)
3 Std. 20 Min
Sałatka ze szparagami, młodymi ziemniakami i serem korycińskim
45min
Bób z zielonym groszkiem w słodkim sosie gruszkowym
1h
Cevapcici z sosem tzatziki
30min
Jajka faszerowane ziołami
45min
Biała kiełbasa pieczona w sosie piwno-cebulowym
1h
Jajka faszerowane łososiem
45min
Jajka z farszem pieczarkowym
55min