Dispositivi & accessori
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
Prep. 20min
Totale 1h 30min
4 portions
Ingredienti
-
orange thin peelings of skin and juice½
-
lemon thin peelings of skin and juice½
-
olive oil55 g
-
garlic clove1
-
thyme leaves only3 sprigs
-
rabbit meat cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
shallots halved2
-
white wine, dry100 g
-
water50 g
-
pitted black olives70 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
28.3 g
Calorie
1400 kJ /
336 kcal
Grassi
22.5 g
Carboidrati
3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Italian Kitchen
62 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Millet
45min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40min
Rice salad with eggs and tuna fish
1h
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3h 25min
Allergen-friendly Mushroom Risotto
1h 20min
Potato goulash
1h
Crusted Pâté (Spain)
10h
Cream of Vegetable Soup
15min
Minestrone
45min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Creamy courgette soup
25min