Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 20 g taze maydanoz, sadece yaprakları
- 1 diş sarımsak, dörde bölünmüş
- 30 g zeytinyağı, 1.5 yk ekstra zeytinyağı
-
100
g taze porçini mantarı, küçük boy, dilimlenmiş (1 cm)
o 30 g kurutulmuş porcini mantarı, 20 dk ılık suda bekletilmiş, süzülmüş, küçük parçalara bölünmüş - 100 g kültür mantarı, ince dilimlenmiş (1 cm)
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- 1200 g su
- 300 g tagliatelle makarna (yumurtalı uzun kuru makarna)
- 1 - 2 tutam taze toz karabiber, damak tadına göre
- Valori nutritivi
- per 1 porsiyon
- Calorie
- 1659 kJ / 396 kcal
- Proteine
- 11 g
- Carboidrati
- 54 g
- Grassi
- 13 g
Ricette alternative
Kıymalı Domates Soslu Tam Buğday Spagetti
1 Std. 25 Min
Safranlı Yoğurt ve Narlı Fırında Patlıcan
1h 10min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30 Min
Zencefilli Köpüklü Şarap
40 λεπτ.
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Nessuna valutazione
Kremalı Mantarlı Et
1h 10min
Kişnişli Karidesli Omlet
35 Min
Peynirli Karides Tava
35 Min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1h 40min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 λεπτ.
Buğday Salatası
35 Min
Labne peynirli ve mantarlı penne
45min